Denne hjemmeside bruger cookies

Vi benytter cookies for at tilpasse vores indhold og annoncer, give dig adgang til sociale mediefunktioner og analysere trafikmønstre på vores hjemmeside. Vi deler også data om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, reklame og analyse. Disse partnere kan kombinere de oplysninger, du har delt med dem, med andre data, de har indsamlet fra din anvendelse af deres tjenester.

Nødvendig

Præferencer

Statistik

Marketing

Hero billede

Indeklimaet

Nogle skimmelsvampe er direkte giftige for os mennesker. Mange svampe udskiller de såkaldte mykotoxiner, der spredes ud i indeluften. Symptomerne på denne form for forgiftning er træthed og hovedpine. Løsrevne hyfer og myceliestumper og sporer kan også give irritation af luftvejene. Især hos børn, astmatikere og ældre mennesker.

For 3-6% af befolkningen kan der endda opstå allergi overfor skimmelsvampe. Symptomerne kan her blive meget alvorlige, med irriterede øjne og luftveje, åndedrætsbesvær, hovedpine, træthed og koncentrationsbesvær.

Vi ringer dig op!
Udfyld blot dine informationer, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Bliv ringet op angående et skimmelsvampstjek til halv pris

Lige nu tilbyder vi skimmelsvampstjek af din bolig for kun 2.800 kr. Udfyld denne formular, for at modtage et opkald fra os, hvor vi kan aftale et tidspunkt, som passer til dig.